mmmmmmmmmmmmmm brains.

Nu var det ett tag sen jag skrev här.
Ill get you up to speed.

Jag har börjat svetsa ihop riggen på industridelen på skolan. Det går mycket bra och ganska snabbt frammåt, som det ser ut nu kommer jag förmodligen hinna få den helt klar innan redovisningen ska ske. Vilket är lysande.
Jag har dock inga bilder på detta men jag kanske kan fixa imorgon om jag kommer ihåg att ta med en egen kamera/låna en från skolan så vi får hoppas på det bästa.

Sen har jag lite dystra nyheter. Efter många om och men har jag tillslut bestämmt mig för att skippa den kretsen som jag hittade på internet och bara modda ett tangentbord. Vilket är lite tråkigt eftersom att det inte är lika coolt. Men jag har tjaffsat med kretsen som jag hittade på intenet i 2 veckor nu där jag har lyckats låsa ut mig från 1 kontroller och den andra fick jag hög värmeutveckling i vilket inte är så bra. Jag skickade t.om ett mail till snubben som gjort den andra kretsen och bad han skicka ett screenshot över säkringarna på hans krets så att det skulle bli rätt. MEN IKKET inte ens det funkade, så nu när jag insett att jag inte har tid till att lösa detta problem så får prototypen till min matta innehålla en tråkigare krets, men den kommer endå fungera utmärkt.
Här kommer lite bilder på det jag djort.




Som titeln säger, MMMMMMMMMMMMMMMM BRAINS

RSS 2.0